Keiebijters bestaan 55 jaar
Het jaar 2017 wordt een bijzonder carnavalsjaar. Een carnavalsjaar dat eens in de 11 jaar voorkomt. De Keiebijters en daarmee het stadscarnaval bestaat namelijk 55 jaar! Dat moet gevierd worden. Een programma gevuld met mooie evenementen. Evenementen waar u bij moet zijn. Dus zet het vast in uw agenda.

Fundraising Diner
Op zaterdag 12 november organiseren wij een uniek Fundraising Diner in De Traverse. Niemand minder dan sterrenkok Ron Blaauw laat alle gasten genieten van een heerlijk diner op niveau. Onder het genot van dit lekkers komt het Tanzcorps 1878 e.V. uit het Duitse Krefeld langs. Mocht u naar het concert van Guus Meeuwis zijn geweest, dan heeft u ze daar al voorbij zien komen. Een belangrijk onderdeel van de avond, waarmee we de investering voor nieuwe kleding van de kleine en grote geüniformeerden hopen binnen te halen, is een veiling met unieke kunstwerken.

Jubileumreceptie
Bij een jubileum hoort uiteraard een receptie. Op zondag 19 februari bent u van harte welkom voor onze jubileumreceptie in Hoftempel West-Ende.

Heel Helmond Zingt
Meezingen en meelallen met alleen maar bekende nummers die ten gehore worden gebracht door 5 Helmondse Muziekverenigingen. Dat is waar het om draait tijdens ons jubileumevenement Heel Helmond Zingt. Op zondag 19 februari wordt De Traverse omgebouwd tot een ware muziektempel. Dit mag u niet missen.

Dat we ons 55-jarig jubileum vieren, is ook voelbaar tijdens onze bestaande evenementen en activiteiten. Om maar een voorbeeld te noemen, is een kinderoptocht die vooruit gaat op de ‘gewone’ optocht. Het wordt een extra feestelijk carnavalsjaar.