Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Grootste Optocht van het Zuiden

23 februari 2020 om 13:30 uur @Centrum / Mizunallen-plein

Op carnavalszondag trekt de Grootste Optocht van het Zuiden door Helmond. Deze optocht staat bekend om zijn fleurige, kleurige en grappige creaties en om de meest mooie carnavalswagens uit de regio waar veel zorg en aandacht aan is besteed. De vele deelnemers aan deze prachtige optocht door de binnenstad van Helmond komen ieder jaar van heinde en ver om hun carnavalswagen te laten zien!

De volgende route wordt afgelegd: Kruispunt President Rooseveltlaan/Wesselmanlaan – Prins Hendriklaan – Steenweg – Kanaaldijk N.W. – Havenweg – Watermolenwal – Ameidewal – Noord Koninginnewal

Na en kleurrijke optocht komen alle deelnemers en toeschouwers bijeen op het Mizunallen-plein voor Hoftempel West-Ende. Vol spanning wacht iedereen op de het hoge woord van de jury. Wie vallen er in de prijzen? Het is ieder jaar weer spannend en het zorgt voor een gezellig sfeer op het Mizunallen-plein voor Hoftempel West-Ende.

Via onderstaande knop kun je je inschrijven. De prijsuitreiking is 17:15 op het Mizunallen-plein voor Hoftempel West-Ende.

Inschrijven