Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heel Helmond Zingt

19 februari 2017 om 13:00 – 19:00 uur @De Traverse

In samenwerking met 5 Helmondse Muziekverenigingen organiseren wij speciaal voor ons 55-jarig jubileum het unieke evenement ‘Heel Helmond Zingt’. Tussen 13.00 en 19.00 uur zorgen Amicitia, Unitas, De Vooruitgang, Phileutonia en het Helmonds Muziek Corps voor een grandioos muziekspektakel. Zij brengen stuk voor stuk bekende liedjes ten gehore die iedereen uit volle borst mee kan zingen. En kent u ze niet uit uw hoofd, dan zal de songtekst op de projectieschermen u vast helpen. De middag wordt gepresenteerd door Birgit van Ekert van de voormalige amusementsgroep Petazzie mi Skruwsaus en Stephan van der Wallen van voormalige amusementsgroep de Noot. De toegang is gratis.

Wij willen graag onze kleuren verspreiden in de stad en vandaar dat je bij binnenkomst een Keiebijtersdas cadeau krijgt (zolang de voorraad strekt)! Deze dassen worden geschonken door de Erekeien van de Keiebijters.

Tegelijkertijd met ‘Heel Helmond Zingt’ vindt in De Traverse ook onze Jubileumreceptie plaats. Tussen 17:00 en 17:30 uur ben je van harte welkom in de Benjaminzaal.