Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hil Helmond Zingt

19 februari 2022 om 19:30 uur @De Traverse

Een middag lang meezingen met Helmondse muziekverenigingen: ook dit jaar zal Hil Helmond zingen! Vorig jaar zetten het Philbee-orkest van KSH Phileutonia en Fanfare De Vooruitgang de zaal op zijn kop, dit jaar is het de beurt aan het A-orkest van Harmonie Excelsior. Zo’n zestig muzikanten staan te trappelen om het Helmondse publiek te laten horen wat ze in hun mars hebben. Het orkest staat onder leiding van dirigent Stijn Rutten en kan niet wachten om een feestje te bouwen op het podium.

Waar een feestje is, daar is One Two Trio! Deze drie heren zorgen ervoor dat overal het dak eraf gaat en dus ook in zaal Traverse. Meezingers als ‘Juffrouw Toos’ of ‘Toedeloe’ zullen de sfeer ongetwijfeld verhogen.

Natuurlijk mogen voorzangers Bart Abels en Theo Smits niet ontbreken. Bovendien zal iedereen na Hil Helmond Zingt weten dat we ook in Helmond heuse ‘Crazy Piano’s’ hebben! Kortom: de opmaat voor carnaval voor jong en oud.

Andere jaren werd u verblijd met de Keiebijtersdas en de kleuren zijn inmiddels veelvuldig in de stad te vinden. Heeft u al een das? Dan ontvangt u dit jaar (op vertoon van die das) een andere Keiebijters-gadget om warm de carnaval door te komen. Nog geen das? Deze zijn te koop bij één van de verkooppunten.
Kaartjes zijn verkrijgbaar in de webshop!

Webshop

Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.