Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumfeest

18 februari 2017 om 20:00 uur – 01:00 uur Jubileumfeest @Westende

Bij een jubileum hoort uiteraard een Jubileumfeest om de mensen te bedanken die zich inzetten en in het verleden hebben ingezet om het stadscarnaval te organiseren en/of mogelijk te maken. Hiermee bedoelen we alle (voormalige) medewerkers (consulta), geüniformeerden en Klinkers, Erekeien, leden van de Grootorde, College van Oud-Prinsen en huidige Kasseien.

Dresscode
Het thema, en daarmee de dresscode, is GOUD. Goud, maar fout. Stylish goud. Touch of gold. Oud en goud. Alles kan, alles mag. Laat je creativiteit en fantasie de vrije loop. Entertainment is er voor jong en oud.

Kaartje kopen
Een kaartje kost in de voorverkoop € 22,- en is inclusief drank, hapjes en entertainment voor jong en oud.

  • Huidige medewerkers, geüniformeerden, Klinkers, Erekeien, leden van de Grootorde, College van Oud Prinsen en Kasseien kunnen via de leden login een kaartje kopen.
  • Voormalige medewerkers, geüniformeerden en Klinkers kunnen niet meer via de webshop een kaartje kopen. Kaartjes kunnen nog voor € 25,- per stuk aan de deur worden gekocht.

Ken jij iemand die zich in het verleden heeft ingezet voor ons, attendeer hem/haar dan op het Jubileumfeest. We willen het graag met zoveel mogelijk betrokkenen vieren.