Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zwerfkeien QuatsQuiz

19 januari 2018 om 20:00 uur

Is Prins Briek wel de 45ste? En is Cambrinus nou de god van het bier of toch iemand anders? En zaaien ze in Stiphout nog steeds spurrie? En is een kluppel gelijk aan een knuppel? Maar ook: Hoeveel mensen kwamen er nou eigenlijk op visite bij Lenny Kuhr? En waar heeft Mien de feestneus nou gelaten? En wat stond er nou op de keukendeur? En waarom twijfelde Henk Westbroek niet over Helmond? En wie of wat is Dikke Leo’s Simmetje?

Vragen, vragen, vragen… Antwoorden tijdens de enige echte carnavalspubquiz: de Zwerfkeien QuatsQuiz op vrijdag 19 januari.

Je kunt een team van 5 personen inschrijven en ding je mee naar de titel ‘Prins Quats d’n Twidde’. Wij bezorgen je dan een prinsheerlijke carnaval door middel van de eeuwige carnavalsroem en de nodige Helmunten! De felbegeerde titel ging vorig jaar naar het team Prins Brak d’n 44ste.

Zwerfkeien hebben een streepje voor tijdens de QuatsQuiz; bij betaling van je Zwerfkeienlidmaatschap vind je in de webshop het verborgen exclusieve item speciaal voor QuatsQuiz deelnemers!