Op zaterdag 21 januari om 14:00 uur wordt Prins Briek XLIV bekendgemaakt op het voorterrein van het kasteel van Helmond.

Iedereen is van harte uitgenodigd om Prins Briek XLIV welkom te heten in het feest van ‘t Helmondse carnaval.

Winnaar Hints- & Prinseroaje
Voor de mensen die dit jaar meegedaan hebben aan het Hints- & Prinseroaje, is het extra spannend. De kersverse Prins Briek XLIV maakt de prijswinnaar direct bekend. Hij of zij gaat een prinsheerlijk jaar tegemoet dankzij de talloze prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de Roajschenkers.

Keiebijters Kletstoernooi
Aansluitend houdt Prins Briek XLIV zijn receptie in Hoftempel West-End waar iedereen de gelegenheid heeft om hem te feliciteren. ’s Avonds gaat het Keiebijters Kletstoernooi om stipt 20.00 uur van start in De Traverse. Er zijn nog enkele kaarten te koop voor de eerste en derde KeieKletsavond op 21 januari en 4 februari in onze webshop.

Bekendmaking Prins Briekske
Zondagmiddag 22 januari vindt er in Hoftempel West-Ende vanaf 14.00 uur een groot jeugdfeest plaats met als thema ‘camping’. Iedereen is hierbij van harte welkom. Entree is gratis. Deze middag leidt tot de climax van het bekend maken wie dit jaar de jeugd voor zal gaan als Prins Briekske.