Dweilorkest De Träöters prolongeren hun titel tijdens Prijsbloaze 2018! Oisterwijks Dweilorkest de Böllekes worden 2e en Blue Band Helmond wordt 3e. #carnaval #prijsbloaze

De weergoden waren ons goedgezind. We werden zelfs getrakteerd op een zonnetje. Het was een prachtig gezicht en op de straten klonken de prachtige klanken van de vele kapellen die mee deden met het Helmondse Prijsbloaze. Maar er kan er maar 1 met de eerste prijs naar huis gaan en dat was ook dit jaar weer de kapel De Traoters uit Dichteren. Net als vorig jaar waren zij de grote winnaars. De tweede prijs was voor de kapel De Bollekes en de Blue Band werden derde.

Het was een drukte van jewelste op het Mizunallen-plein en de sfeer was geweldig. Maar ook op de verschillende buitenpodia waren de carnavalvierders ruim vertegenwoordigd. Kortom, een prachtige editie van het Prijsbloaze. Op naar alweer de laatste dag van carnaval.

Carnavalsdinsdag waar het nieuwe evenement Butskes Kroegenreundje op de agenda staat. Komt allen om 14.00 uur naar het Mizunallen-plein en ga van daaruit met een stempelkaart op zak lekker dweilen langs de verschillende kroegen.