‘Zij gelooft in mij! Blue Suede Shoes! I Will Survive! Dancing Queen!’ Zomaar wat kreten die je gaat horen tijdens Hil Helmond Zingt dit jaar. Op 24 februari 2019 (vanaf 14.00 uur) gaat hil Helmond zingen op de prachtige klanken van verschillende Helmondse muziekverenigingen.

Dit jaar is het podium voor het Philbee-orkest van KSH Phileutonia en Fanfare De Vooruitgang. Het Philbee-orkest is een orkest voor jong en oud; de jongste muzikant is 12, de oudste 85! Met een volledig eigen repertoire maken zij van ieder concert een ware sensatie. Fanfare De Vooruitgang schitterde dit jaar tijdens het muziekconcours in Veldhoven en zij weten als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen. Met hun muzikale medleys bouwen zij een feestje met al het publiek.

Met Bart Abels en Theo Smits als voorzangers laten de twee verenigingen De Traverse op haar grondvesten trillen. En alsof dat nog niet genoeg is… de middag wordt afgesloten met een spetterend optreden van Senna Willems en Corry Konings! Sinds haar deelname aan Expeditie Robinson is Corry ‘King’ Konings helemaal terug en zet ze iedere zaal op z’n kop. Senna Willems is geen onbekende op het Keiebijterspodium; ze trad meerdere malen op bij het Keikesfist. Inmiddels is ze een nationale bekendheid na haar deelname aan de ‘The Voice Kids’! Een boitegewóón mooie afsluiter van een gezellige meezingmiddag.

Gratis Keiebijterskleuren

Jouw ticket voor deze middag zorgt er voor dat je er deze carnaval warmpjes bijloopt. Bij aanvang van dit muziekspektakel krijg je een Keiebijtersdas uitgereikt. Heb je al een das? Neem deze mee naar Hil Helmond Zingt en je krijgt een nieuwe Keiebijtersgadget!

Hil Helmond Zingt is dé opmaat voor carnaval, dus zing met ons mee!

 

Wanneer: Zondag 24 februari vanaf 14.00 uur
Waar: De Traverse, Steenweg 19 in Helmond
Kaarten: €11,- via de webshop