Kiezelkeikes vlogs 2017 archief

Bekijk hier de vlogs van de Kiezelkeikes! Deze vlogs worden gemaakt door onze speciale Kiezelkeikes vlogreporters. Bekijk de meest leuke en grappige fragmenten voor en tijdens carnaval maar neem tegelijkertijd een kijkje achter de schermen!

Kiezelkeikes vlog #1: Making of Prins Briekske bekendmaking 2017!
Op zondag 23 januari is Thijmen Rijf verkozen tot Prins Briekske der Keizelkeikes! Maar dit komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Onze Keizelkeikes vlogreporter Floor geeft ons een blik achter de schermen in Hoftempel West-Ende! Wat gebeurt er allemaal voor de bekendmaking van Prins Briekske der Kiezelkeikes? Floor laat het jullie zien! Samen met de commissie jeugd is ze druk bezig om alles op tijd klaar te maken voor het grote feest.

Kiezelkeikes vlog #2: wat doen de Kiezelkeikes tijdens de bekendmaking?
Kiezelkeikes vlogreporter Olle gunt ons een kijkje tijdens alle activiteiten tijdens de bekendmaking van Prins Briekske! Een hele middag vol vertier en plezier in Hoftempel West-Ende. De Kiezelkeikes weten wel een feestje te bouwen! Doede gallie mee?

Kiezelkeikes vlog #3: Het Keikesfist, voor en door jeugd!
Onze Kiezelkeikes vlogreporter Floor is weer op pad gegaan! Dit keer heeft ze een reportage gemaakt van het Keikesfist op zaterdag 29 januari in de Traverse. Diverse optredens met zang, dans en zelfs een reptielenshow! Ook benieuwd? Neem dan snel een kijkje!

Kiezelkeikes vlog #4: carnavalszaterdag!
Onze Kiezelkeikes volgreporter Floor neemt jullie mee tijdens de opening van carnaval 2017! Een dag vol plezier en vertier! Doede gallie mee?

Kiezelkeikes vlog #5: een kiekje tijdens de optocht!
Ook de Kiezelkeikes nemen natuurlijk deel aan de Grootste Optocht van het Zuiden! Kiezelkeikes volgreporter Floor gunt ons een kiekje vanaf de wagen.

Kiezelkeikes vlog #6: Kindercarnaval!
Carnavalsmaandag staat voor de Kiezelkeikes in het teken van de kindermiddag in Hoftempel West-Ende! Ook hebben de Kiezelkeikes een bezoekje gebracht aan de Auw Fiepen in het Jan van Brabant College. Onze Kiezelkeikes vlogreporter Floor laat jullie wederom mee genieten!

Kiezelkeikes vlog #7: de battle en de laatste dag van carnaval 2017!
Aan alles komt een eind, zo ook aan carnaval 2017. Eerst brachten de Kiezelkeikes een bezoek aan een bevriende carnavalsvereniging om zich vervolgens klaar te stomen voor de battle tegen de Keiebijters! Uiteindelijk werd carnaval 2017 dan toch echt afgesloten maar niet voordat de Kiezelkeikes afscheid namen van hun eigen ‘oma Leny’ na jaren van tomeloze inzet…