Op zaterdag 18 februari organiseren wij een feest ter ere van ons 55-jarig jubileum in Hoftempel West-Ende. Alle mensen die zich de afgelopen 55 jaar hebben ingezet voor de Keiebijters zijn hiervoor uitgenodigd. Concreet betekent dit alle (voormalige) medewerkers (consulta), geüniformeerden en Klinkers, Erekeien, leden van de Grootorde, College van Oud Prinsen en huidige Kasseien.

Dresscode
Het thema, en daarmee de dresscode, is GOUD. Goud, maar fout. Stylish goud. Touch of gold. Oud en goud. Alles kan, alles mag. Laat je creativiteit en fantasie de vrije loop. We gaan ervoor zorgen dat het een feest wordt waar nog lang over gesproken wordt.

Kaartje kopen
Een kaartje kost € 22,- en is inclusief drank, hapjes en entertainment voor jong en oud.

  • Huidige medewerkers, geüniformeerden, Klinkers, Erekeien, leden van de Grootorde, College van Oud Prinsen en Kasseien kunnen via de leden login een kaartje bestellen.
  • Voormalige medewerkers, geüniformeerden en Klinkers kunnen via het aanmeldformulier een kaartje bestellen. Je ontvangt vervolgens een link naar de webshop om een kaartje te kopen.

Ken jij iemand die zich de afgelopen 55 jaar voor ons heeft ingezet en dit feest niet mag missen, laat hem/haar dan weten dat op 18 februari het Jubileumfeest op de agenda staat en dat hij/zij van harte welkom is.