Op carnavalszaterdag, 2 maart, vindt er een nieuw carnavalsfeest plaats in het centrum van Helmond; het KEI-ORANJEBAL, een carnavalsfeest voor alle Helmonders. De Keiebijters en C.V. Oranjebuurt hebben hun krachten gebundeld en zetten hiermee een groots carnavalsfeest neer. De feestlocatie is De Traverse in Helmond. De online kaartverkoop start zaterdag 5 januari via www.kei-oranjebal.nl. Een toegangskaart kost elf euro.

Het carnavalsbal vindt plaats in drie verschillende zalen die allemaal in een eigen carnavaleske sfeer zijn ingericht. Greep uit het aanbod van entertainment:

  • Nakatomi: het is een naam die naadloos in het rijtje met Charlie Lownoise & Mental Theo, Paul Elstak, 2 Unlimited, Scooter en SNAP past. Deze danceact was in de jaren negentig populair en verantwoordelijk voor de ene hit na de andere.
  • It All Started In The Nineties: Eurodance, house/dance classics, rock, hip-hop, happy hardcore: het komt allemaal voorbij. Deze groep heeft opgetreden op bijvoorbeeld de Zwarte Cross, Solar Weekend, Extrema Outdoor en Lakedance.
  • Feestcafé De Traverse: het restaurant van De Traverse wordt omgebouwd tot een feestcafé waar diverse zangers optreden en een feest-DJ voor een doorlopend feest zorgt.
  • Coby’s Kienpaleis: op een hilarische manier trekt Coby de balletjes geroutineerd uit de kienmolen. Er zijn diverse maffe prijzen te winnen.

De foyer is de ontmoetingsplek om bij te praten of uit te rusten en in de Benjaminzaal kan de inwendige mens verwend worden.

En zoals we dat van het Oranjebal kennen, vallen ook op het KEI-ORANJEBAL de best verklede gasten in de prijzen.

Er worden snel meer artiesten bekend gemaakt, houdt daarom de website www.kei-oranjebal.nl in de gaten.