Vanaf vrijdag 8 december 11.11 uur kunt u weer online kaartjes kopen voor de evenementen van de Keiebijters. Misschien wel het meest bekende en populaire evenement is het KeieKletstoernooi. Koop uw kaartjes eenvoudig via de webshop, betaal digitaal en ontvang uw kaartjes direct in uw mailbox. Wellicht koopt u het gouden kaartje en wordt u op één van de KeieKletsavonden verrast! Wees er snel bij want de kletsers die op het programma staan mag u niet missen!

Naast het KeieKletstoernooi staan er talloze andere evenementen op het programma, zoals het Keijologische Hogeskool, Heel Helmond Zingt en het Gala Matinee du Keiebijters. Voor een volledige overzicht van de evenementen gaat u naar onze website onder het kopje evenementen.

Goed om te weten is dat u als lid van de Club van 1000 van de Keiebijters, kaartjes kunt kopen voorafgaand aan de vrije verkoop. Zo bent u dus bijna verzekerd van een kans om kaarten te bemachtigen voor populaire evenementen als de finale van het KeieKletstoernooi en de Keijologische Hogeskool. Via www.keiebijters.nl kunt u lid worden van de Club van 1000.

Kijk op www.keiebijters.nl voor meer informatie over de line-up van het KeieKletstoernooi en onze andere evenementen.