Luid samen met je leeftijdsgenoten van de Zwerfkeikes carnaval in op carnavalszaterdag. Lees hieronder waar jij feest kan vieren op carnavalszaterdag!

Party@Plaza voor de jongere Zwerfkeikes
Nadat de Kei de grond uit is gehaald op zaterdag 10 februari, gaan alle Zwerfkeikes in de leeftijd van 12 tot en met 14 jaar ‘on tour’ naar Feestcafé Plaza. Hier is van 16.30 tot 19.00 uur een zieke carnavalsparty.

Fissa@Frendz voor de oudere Zwerfkeikes
Voor de Zwerfkeikes in de leeftijd van 15 tot en met 17 jaar gaat op carnavalszaterdag van 16.30 tot 22.30 uur het fissa los in Frendz op de Steenweg.

Heb jij een lidmaatschap voor de Zwerfkeikes, dan heb je een bonnenboekje gekregen. Hier zit een bon in voor het VIP-deck van één van de feesten. Je krijgt gratis toegang, garderobe en twee consumptiebonnen. Niet-leden betalen hiervoor €6,- aan de deur. Voor beide feesten geldt dat je legitimatie verplicht is, wie binnen is, blijft binnen en uiteraard wordt er geen alcohol geschonken.

En wil jij op carnavalszondag ook meelopen tijdens de Grootste Optocht van het Zuiden met de Zwerfkeikes? Klik dan hier om je aan te melden!