Vanavond, vrijdag 3 februari, organiseren de Keiebijters een nieuw evenement, de Zwerfkeien QuatsQuiz. Een pubquiz met carnavaleske vragen. Het vindt plaats in de popzaal van de Cacaofabriek. De deuren gaan om 20:30 uur open en het begint om 21:00 uur. De presentatie is in handen van Luc de Graaf en John van der Sanden, ook wel bekend als ‘Vraag 42’.

Is Prins Briek wel de 44ste? En is Cambrinus nou de god van het bier of toch iemand anders? En zaaien ze in Stiphout nog steeds spurrie? En is een kluppel gelijk aan een knuppel? Maar ook: Hoeveel mensen kwamen er nou eigenlijk op visite bij Lenny Kuhr? En wat stond er nou op de keukendeur? En waarom twijfelde Henk Westbroek niet over Helmond? En wie of wat is Dikke Leo’s Simmetje? Allemaal vragen waar het tijdens de Zwerfkeien QuatsQuiz om draait.

Teams van vijf personen kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier en meedingen naar de titel ‘Prins Quats d’n Uurste’. Naast eeuwige carnavalsroem krijgt het winnende team 55 Helmunten voor carnaval 2017!