Skip to content

Activiteiten voorafgaand aan carnaval afgelast

Leestijd < 1 minuut

De Corona pandemie houdt ook ons in de greep en er is nog geen zicht op versoepelingen die ons in staat stellen dit seizoen goed te beginnen. De ruimte om onze activiteiten voorafgaand aan carnaval goed voor te bereiden en straks uit te kunnen voeren, op een manier die past bij de hoge standaard die we als Keiebijters willen hanteren, is er niet. Het bestuur van de Keiebijters heeft daarom besloten alle activiteiten voor carnaval af te gelasten. Het KeieKletstoernooi, het Kiezelkeikesfist, de Keijologische Hogeskool, Gala Matinee du Keiebijters en Hil Helmond Zingt gaan dit jaar dus helaas niet door. We kunnen onze bezoekers en deelnemers geen passend evenement voorschotelen onder de huidige omstandigheden. Niet qua voorbereiding en zeer hoogst waarschijnlijk ook niet qua uitvoering.

Iedereen die een kaartje heeft gekocht, ontvangt een mail met de keuze om het geld terug te krijgen of om het kaartje te behouden voor hetzelfde evenement volgend jaar.

Activiteiten tijdens carnaval
We voeren overleg met de gemeente en met de grote carnavalsverenigingen in Brabant waar het gaat om carnaval zelf. Voor carnaval zelf houden we de deur nog op een ruime kier. We blijven hopen op een aanpassing van de huidige maatregelen zodat we carnaval samen kunnen vieren. Wellicht in aangepaste vorm, mogelijk vooral buiten en vooral overdag. Er wordt gewerkt aan een aangepast draaiboek voor de carnavalsdagen waar de bekendmaking van Prins Briek XLIX onderdeel van is. De Keiebijters zetten vanaf nu vol in op het vieren van carnaval op een manier die wel kan.

Na de volgende persconferentie maakt het bestuur op 17 januari opnieuw de balans op ten aanzien van de plannen tijdens carnaval.

Delen

Tickets

Wat leuk dat je er bent!

De kaartverkoop voor leden start op 13 nov om 11.11 uur

Actueel nieuws

preview (5)