Skip to content

Sponsoring

Carnaval in Helmond: een groots feest van, voor en door Helmonders

De organisatie van het stadscarnaval in Helmond is in de veilige handen van de Keiebijters. Zonder financiële steun is er evenwel weinig te vieren. Gelukkig dragen verschillende partijen ons – en daarmee het Helmondse carnaval – een warm hart toe. Voor ons onmisbaar; voor de sponsor een uitgelezen kans om te groeien. Er zijn verschillende interessante sponsormogelijkheden voor bedrijven.

Ons sponsoraanbod

Door sponsor (wij spreken van ‘Kassei’) te worden, wordt u onderdeel van het Keiebijtersnetwerk. Zo maakt u op een bijzonder laagdrempelige en gezellige manier contact met het al bestaande netwerk. Het bereik daarvan gaat verder dan u wellicht denkt. Het Keiebijtersnetwerk is namelijk één van de grootste zakelijke netwerken van de regio Helmond. Met uw sponsoring verrijkt u niet alleen ons; u zet uw bedrijf duidelijk in de schijnwerpers als begunstiger van het Helmondse carnaval. Geloof ons: dat levert u heel veel op. Uw (bedrijfs)naam wordt voor en tijdens carnaval op tal van manieren genoemd en getoond. En alsof dat niet mooi genoeg is, ontvangt u ook nog bepaalde privileges en kaarten voor diverse carnavalsevenementen. Een leukere manier om te netwerken is er niet!

Om te kunnen blijven bestaan, zijn we voor een groot deel afhankelijk van het Helmondse bedrijfsleven.

Steunt u ons? Hieronder vindt u verschillende sponsorpakketten.

N.B.: Privileges zijn niet overdraagbaar. De gratis toegang voor “ Ken de Kassei”, het “Grand Gala Matinee du Keiebijters” en de “Kasseienavond” zijn op naam van de Kassei en dus alleen bedoeld voor de Kassei en diens partner.

Bereik

Carnaval leeft enorm in Helmond. Of het nu om de KeieKletsavonden, de optocht, het Prijsbloaze of een van de vele andere evenementen gaat: het is altijd druk, gezellig en kleurrijk. Alleen al bij de optocht staan er jaarlijkse vele duizenden carnavalsvierders langs de kant en honderden mensen lopen of rijden mee. Het heet niet voor niets de Grootste Optocht van het Zuiden. Carnaval in Helmond is zó uitgebreid dat het onmogelijk in vier dagen past. Het is eigenlijk gewoon een feestelijk seizoen dat duurt van november tot februari of maart.

De organisatie

De Keiebijters is een actieve club. Zo’n 150 vrijwilligers zetten zich in om Helmond een buitengewoon
carnaval te geven. Maar er zijn vele meer carnavalsverenigingen in Helmond; 16 om precies te zijn.
Elke wijk geeft haar eigen invulling aan carnaval.
Alle stadsevenementen, zoals de KeieKletsavonden, de optocht en het Prijsbloaze, worden echter door Stichting de Keiebijters georganiseerd.

Stichting de Keiebijters communiceert via verschillende kanalen, om zo iedere doelgroep te bereiken. We hebben een flink bereik:

• Facebook 5.800 volgers
• Instagram 1400 volgers
• Twitter 1.000 volgers
• De Keiebijter 15.000 exemplaren huis aan huis
• Website 147.000 unieke bezoekers per jaar

Meer informatie…

Stichting de Keiebijters maakt het stadscarnaval in Helmond mogelijk. Dat is hard werken, maar tegelijkertijd een dankbare taak waarmee we het carnavalsgevoel van Helmond doorgeven. We respecteren carnavaleske tradities, maar kijken ook naar mogelijkheden om te vernieuwen. Zodat we álle carnavalisten, jong en oud, een onvergetelijke tijd kunnen geven in Keiebijtersstad. Ieder jaar opnieuw!

Advertentie De Keiebijter

Mede dankzij onze adverteerders kunnen we elk jaar een gezellig Helmondse stadscarnaval organiseren. Wij bieden u de mogelijkheid om ook dit jaar weer in ‘De Keiebijter’ met een fullcolour advertentie te adverteren.