Skip to content

Keiebijters bieden toch een carnavalsprogramma

Leestijd < 1 minuut

Met de huidige versoepelingen begon het carnavalsbloed flink te stromen en is het ons als Keiebijters gelukt om toch een programma in elkaar te zetten. De organisatie is in volle gang om er een geweldig feest van te maken dat voor verbroedering in de stad moet zorgen.

Op zaterdag 26 februari wordt carnaval in Keiestad afgetrapt met de bekendmaking van Prins Briek XLIX en Prins Briekske, de sleuteloverdracht en het opgraven van de Kei. Dit programma start om 13.30 uur op het Mizunallen-plein voor Hoftempel West-Ende. Diverse blaaskapellen treden daarbij op als ook Lamme Frans en de Lawineboys zorgen voor spetterende optredens. Het programma duurt tot 17.11 uur.

Op zondag 27 februari wordt het meezingen geblazen. Om 14.00 uur start het zangfestijn Hil Helmond Zingt op het Mizunallen-plein en duurt tot 17.11 uur. Er kan meegezongen worden onder de muzikale begeleiding van de Crazy Piano Men (Marcel Stevens en Bram Bosmans), One2party (Bart Abels en Theo Smits) en zanger Rens.

Op maandag en dinsdag gaat het vieren gewoon door en kan er gedweild worden in Keiestad. Wij bieden dan geen programma, maar laat de kleuren leven in de stad, maak muziek en vier samen het feest in de Helmondse horeca.

Na de vorige persconferentie werden wij min of meer gedwongen om een streep te zetten door de carnavalsevenementen zoals zij die normaal gesproken voor de stad organiseren. Door de onverwacht versnelde versoepelingen ging niet alleen Nederland, maar ook de deur naar het vieren van carnaval weer open staan. In nauw overleg met de gemeente zijn wij aan de slag gegaan met een mooi carnavalsprogramma voor de Helmonders.

Tot zaterdag op het Mizunallen-plein! Máárrr.. wa fijn..!

Delen

Tickets

Wat leuk dat je er bent!

De kaartverkoop voor leden start op 13 nov om 11.11 uur

Actueel nieuws

preview (5)