Skip to content

GEEN KLETSAVOND MAAR WEL EEN KLETSVERHAAL!

Leestijd < 1 minuut

Dit jaar geen Keiebijters Kletstoernooi…  Máárrr.. wan zeunt.! Een uniek jaar vraagt om een unieke editie en dit jaar presenteren we het Keiebijters Kletsverhaal! Máárr.. wa fijn.! In samenwerking met Omroep Brabant en met medewerking van maar liefst 16 kletsers zenden we op zaterdag 30 januari en 6 februari twee edities uit van het Keiebijters Kletsverhaal 2021.

Kolderiek verhaal

Vertellers Andy Marcelissen en Boy Jansen vertellen een kolderiek verhaal waarin korte optredens van meerdere kletsers de revue passeren. Net als in de ton vertolkt iedere kletser een typetje; Rob Bouwman kruipt in de huid van een taxichauffeur, Rob van Elst in die van een gynaecoloog en Dirk Kouwenberg is astronaut. Maar ook Wichard de Benis als duivenmelker, Hans Keeris als wielrenner en Peter van der Maas als Peerke Safari spelen mee in de verhalen. Theo Nellen, Arian Compen en René van de Heuvel geven een carnavaleske persconferentie. De Helmondse Rob Scheepers, Tom van Osch, winnaar van vorig jaar Joep de Wildt, Erik Mulder en Iveke van Gerwen doen met een bestaand of een nieuw typetje mee.

Amusement

Op zaterdag 30 januari en 6 februari worden de kletsverhalen door Omroep Brabant op tv uitgezonden. Klik hier voor exacte tijden. Wil jij nog meer het gevoel krijgen van een echte Kletsavond? Uitzendingen van het Keiebijters Kletsverhaal met amusementsgroepen TADAA! en Applaus zijn exclusief te zien via onze website! Deel 1 vanaf 30 januari om 20.00 uur en deel 2 vanaf 6 februari om 20.00 uur.

Uitzending gemist? Geen probleem, kijk ze op je gemak terug via onze website. Dus op de stoelen….

Delen

Tickets

Wat leuk dat je er bent!

De kaartverkoop voor leden start op 13 nov om 11.11 uur

Actueel nieuws

preview (5)