Skip to content

Huldiging Andy Marcelissen op 13 februari 13.00 uur

Leestijd < 1 minuut

Op dinsdag 13 februari om 13.00 zal Andy Marcelissen gehuldigd gaan worden op het Mizunallen-plein. Tijdens de 59e Grand Finale du KeieKlets op 27 januari in De Traverse won hij voor de vijfde keer de Zilveren Narrenkap.

Met deze vijfde titel als Opperkletsmajoor staat de tonprater uit Raamsdonkveer op gelijke voet met Eddy Buys. Hij was tot nu toe de enige kletser in de geschiedenis van het toernooi die deze unieke prestatie had bereikt. In 1976 won Eddy Buys voor de vijfde maal de Zilveren Narrenkap als ‘Dolf de Duivenmelker’.

Met zijn buut als ‘De Wielrenner’, waarbij hij als Bram Fetamine het publiek vermaakte, liet Andy Marcelissen zien deze titel meer dan waard te zijn. Net als in 2003, 2010, 2015 en 2016 werd zijn klets door de jury gekozen als grote winnaar en ging hij met de wisseltrofee naar huis. Volgens de traditie mag hij de Zilveren Narrenkap nu thuis een mooi plekje gaan geven.

Om deze ‘oeuvre-award’, zoals betiteld door collega finalist Dirk Kouwenberg, te vieren en om deze bijzondere prestatie te eren organiseren de Keiebijters een huldiging voor dit icoon in du KeieKlets!

Deze huldiging is voor iedereen, gratis, bij te wonen op carnavalsdinsdag 13 februari om 13.00uur op het Mizunallen-plein in Keiestad.

We hopen op een grote opkomst om deze grote man Mizunalle te eren!

Delen

Tickets

Wat leuk dat je er bent!

De kaartverkoop voor leden start op 13 nov om 11.11 uur

Actueel nieuws

preview (5)