Skip to content

Udo Holtappels benoemd tot Erekei

Leestijd < 1 minuut

Tijdens de Keiologische Hogeskool van vrijdag 9 februari 2024 hebben de Keiebijters een hooggeleerde Erekei mogen opnemen in het college van Ere-keien. Na 11 jaar de Keigoei te zijn voorgegaan heeft Udo Holtappels het Uuper stokje overgegeven aan Willem Valkenburg.
Met trots en dankbaarheid voor alle onvergetelijke avonden vol intellectueel entertainment van hoge klasse hebben we Udo Holtappels mogen eren door hem op te nemen in het college van Ere-keien. Het is een verdiend eerbetoon aan een man die er mede voor zorgt dat onze stad wordt uitgedragen op een manier die ons trots maakt. Trots op de stad waarvoor wij het stadscarnaval organiseren en trots op de man die daar zoveel voor betekent.
Udo Holtappels is een echte ambassadeur van Helmond!
Mede dankzij de creatieve inbreng van deze Chief Storytelling Officer van groep 5700 staan de Oudejaarsconference samen met Bert Kuijpers, de Stardusters, Chat, het Ondernemerscafé, het promotiefilmpje over Helmond met een glimlach in ieders geheugen gegrift.
Dat deze man is ook een van de bedenkers is van de slogan: “Helmond een glimlach in Brabant” bewijst dat het promoten van onze mooie stad bij hem in het bloed zit.
Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe Erekei! Namens alle Keiebijters en Keiebijterinnekes van harte gefeliciteerd Udo en ontzettend bedankt voor alle prachtige avonden, hooggeleerde kennis over d’n Hellemonder en vooral de lachsalvo’s die we aan jou te danken hebben!

Delen

Tickets

Wat leuk dat je er bent!

De kaartverkoop voor leden start op 13 nov om 11.11 uur

Actueel nieuws

preview (5)