Skip to content

Carnaval 2021: opdat wij nooit vergeten

Leestijd 2 minuten

Carnaval 2021, een die we nooit meer vergeten. Ondanks alles hopen we dat je het gevoel hebt gehad, dat er iets was en dat niet klopte. Dat er iets dwars zat en dat je het feest der feesten niet wilde missen. Dat gevoel betekent maar 1 ding: volgend jaar zien we elkaar weer. Samen op het plein of in de kroeg, mizunallen!

Wil jij nog even terugblikken op dit seizoen? Hieronder hebben we een opsomming voor je gemaakt.

Uitzendingen YouTube

Via ons YouTube kanaal kan je vanuit je luie stoel nog even lekker nagenieten van onder andere: Het Keiebijters Kletsverhaal, 11 jaar Keijologische Hogeskool, Hil Helmond Zingt 2020, top 11 carnavalskrakers, diverse optredens van kapellen, Keiebijtersmuziek en natuurlijk dat ene emotionele moment: het opgraven van de Kei.

Playlists op Spotify

Thuiswerken is niet altijd even leuk, verzet daarom even je gedachten met onze playlist Carnaval in Keiestad met meer dan 111 carnavalshits. Maar je kan natuurlijk ook met je collega’s op kantoor de solonaise lopen met een compilatie van echte ‘Prijsbloaze nummers’!

De Keiebijter

Een uitzonderlijk jaar vraagt om uitzonderlijke keuzes. In tegenstelling tot andere jaren lag er dit jaar geen papieren versie van De Keiebijter in de brievenbus. Daarom verscheen de Keiebijter dit jaar in een verrassende online versie!

Samen kleuren we de stad

In samenwerking met alle andere Helmondse carnavalsverenigingen hebben we iedereen opgeroepen om samen de stad te kleuren zodat carnaval leeft. Hier is massaal gehoor aan gegeven. Hoftempel West-Ende is een week lang belicht met 5 verschillende projecties. Kijk de foto’s terug in de Keiebijter.

Keiebijters social filter

Kan jij stiekem toch geen afscheid nemen van de Kei? Ga dan naar Instagram en gebruik de enige echte Kei-filter. Maak het ultieme carnavalsgevoel nog met onze Prins Briek-filter en waan je als een echte Briek! Je vindt ze in ons profiel.

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er voor, tijdens en na carnaval in Helmond speelt, leeft en bruist? Volg ons dan op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en TikTok!

Nog zoveel nachten slapen tot carnaval 2022: Máárrr.. wa fijn.!

Delen

Tickets

Wat leuk dat je er bent!

De kaartverkoop voor leden start op 13 nov om 11.11 uur

Actueel nieuws

preview (5)