Skip to content

Inschrijving “De gezelligste optocht van het zuiden” geopend

Leestijd < 1 minuut

In 2024 zal op carnavalszondag weer een vrolijke parade door de stad trekken, met deelnemende loopgroepen, individuen, muzikanten en wagens die hun creatieve flair tonen onder het motto “Mizunalle..!” Dit jaar belooft een feest te worden!

Wil jij deelnemen aan “de Gezelligste Optocht van het Zuiden?” Schrijf je in hier in!

Terug- en vooruitblik

Als Stichting Keiebijters kijken we naar de toekomst en leren we van het verleden. We herinneren ons de uitdagingen van de optocht in Helmond in 2023, die zowel in “Dit is Helmond,” het ED en zelfs in de Avondshow met Arjen Lubach veel aandacht kreeg. Voor de optocht van 2024 hebben we daarom de handen ineengeslagen met de Gemeente Helmond en de burgemeester om ervoor te zorgen dat de optocht niet per se de grootste, maar wel de gezelligste wordt op carnavalszondag.

Bouwlocaties carnavalswagens gezocht

Verschillende wagenbouwers zijn nog op zoek naar bouwlocaties voor carnavalswagens, want deze kunstwerken kunnen niet zomaar in een garage ontstaan. Enkele weken geleden deden de Houtse Kluppels een oproep in het ED, we herhalen die oproep hier graag: Als je zelf een ruimte hebt of iemand kent die beschikbare ruimte heeft voor het bouwen van een carnavalswagen, meld het via communicatie@keiebijters.nl. Want zonder wagens, geen optocht!Delen

Tickets

Wat leuk dat je er bent!

De kaartverkoop voor leden start op 13 nov om 11.11 uur

Actueel nieuws

preview (5)