Skip to content

Kokerborrel 2024 & carnavalskraker quiz!

Leestijd < 1 minuut

Op zondag 26 november vindt de Kokerborrel weer plaats! Het wordt een middag vol oude én nieuwe tradities. De aftrap van het Helmondse Carnaval 2024 start om 14.30 uur, de zaal gaat open om 14:00.

Tijdens de Kokerborrel vindt de presentatie van de Helmondse Carnavalskraker 2024 plaats. Dé Kraker van 2024 is geschreven door Willy Aarts en gezongen door Tsjonge Jonge!

NIEUW! Carnavaleske Pubquiz
Nieuw dit jaar is een muzikale en carnavaleske Pubquiz waarbij verschillende prijzen zijn te winnen. Vooraf inschrijven is niet nodig, aanmelden kan tijdens de gratis toegankelijke middag.

Prins Briek LI
Geheel volgens traditie wordt om 16.11 uur, onder toeziend oog van notaris Steffie van de Ven, de naam van Prins Briek LI  in de loden koker gestoken. Hierna kan het Prinseroaje beginnen. Kijk hiervoor wekelijks op de socials van de Keiebijters voor de nieuwe hints over wie de nieuwe prins is en maak kans op mooie prijzen.

Begint het al te kriebelen? De kaartverkoop voor alle evenementen van de Keiebijters is gestart! Koop hier je tickets!Delen

Tickets

Wat leuk dat je er bent!

De kaartverkoop voor leden start op 13 nov om 11.11 uur

Actueel nieuws

preview (5)