Skip to content

Rob Bouwman wint de Zilveren Narrenkap 2023

Leestijd < 1 minuut

Op zaterdag 4 februari vond er in de ton een nek-aan-nekrace plaats tijdens de Grand Finale du KeieKlets. De strijd ging tussen Boy Jansen en Rob Bouwman. Allebei hadden ze een ijzersterke klets en zorgden ze voor vele lachsalvo’s van het publiek. Het was vervolgens aan de jury de taak om dè Opperkletsmajoor 2023 te kiezen en hun keuze viel uiteindelijk op Rob Bouwman. Hij stond als Alpinist in de ton en hij maakte de klets helemaal rond.

Met zijn blinde sherpa beklom hij de K2. Bij het neerzetten van zijn tent pakte de sherpa alleen geen tent uit, maar een parachute. “Dan zal degene die straks uit het vliegtuig springt vreemd opkijken”, gaf de sherpa aan. Aan het einde van zijn klets vertelde de Alpinist dat hij op het puntje van de berg uit zijn verrekijker keek naar het basiskamp. Hij zag op dat moment ook een vliegtuig op ooghoogte langs vliegen en zag dat er een parachutist uit het vliegtuig sprong met een tent op zijn rug… Rob nam het publiek helemaal mee in zijn verhaal en de vele avonturen en daarmee gepaard gaande grappen vielen in goede smaak bij het publiek, maar helemaal bij de jury.

Rob Bouwman heeft de felbegeerde prijs ook in 2018 in ontvangst mogen nemen.
De andere twee finalisten waren Peter van der Maas en Rien van Genugten. Ook zij waren goed en hadden de finaleplek verdiend, maar tegen de andere twee viel niet tegenop te boksen. 

Bekijk ook de foto’s van de finale.

Delen

Tickets

Wat leuk dat je er bent!

De kaartverkoop voor leden start op 13 nov om 11.11 uur

Actueel nieuws

preview (5)