Skip to content

Finalisten Grand Finale du KeieKlets bekend

Leestijd < 1 minuut

Op zaterdag 20 februari vond in zaal Traverse in Helmond de derde voorronde plaats van het 59e Keiebijters Kletstoernooi. 

Na een avondvullend programma met kletsers, amusement en Hofkapel de Klinkers overhandigde juryvoorzitter Paul Habbé het juryrapport aan Grootvorst Coen. Volgens de jury waren de voorrondes ‘van hoge kwaliteit en zeer moeilijk te jureren.’

Hierna werd bekend welke vier finalisten gaan strijden om de Zilveren Narrenkap met de bijbehorende titel Opperkletsmajoor 2024. Op zaterdag 27 januari zullen de volgende kletsers in de ton staan tijdens de Grand Finale du KeieKlets:  Hans Keeris (als ‘De Geheelonthouder’), Twan van Oers (als ‘Tijn de Ruiter’), Andy Marcelissen (als ‘De Wielrenner’) en Dirk Kouwenberg (als ‘Geheim Agent’).

Mocht Andy Marcelissen de Zilveren Narrenkap winnen, dan wordt hij voor de vijfde maal Opperkletsmajoor. Deze prestatie is in de geschiedenis van het toernooi nog maar eenmaal behaald. In 1976 ging deze eer naar Eddy Buys.

De finale is uitverkocht. De bekendmaking van de winnaar van de Zilveren Narrenkap zal live te zien zijn op de Facebook pagina van de Keiebijters. Meer informatie en kaartverkoop voor andere evenementen van de Keiebijters zijn te vinden op www.keiebijters.nl.

Delen

Tickets

Wat leuk dat je er bent!

De kaartverkoop voor leden start op 13 nov om 11.11 uur

Actueel nieuws

preview (5)